Миодраг Лазаревић – Најгледанији програми

Објави Сатиргора

 

„Драги гледаоци, по најпрецизнијем мерењу гледаности телевизије, наш програм јуче је био најгледанији и пратило га је више од милион и по гледалаца, највише захваљујући емисији „Причам ти причу“, у којој је гост био наш председник“.

„Мерење гледаности јучерашњег телевизијског програма, показало је да смо ми били најгледанија телевизија у земљи (преко милион и по гледалаца). Томе је највише допринела серија „Сува крпа на дну мора плива“, која се већ месец дана емитује на нашој телевизији“.

„Јучерашњи програм наше телевизије, у вечерњим сатима, био је најгледанији и пратило га је нешто више од милион и по гледалаца. Гост наше најгледаније контакт- емисије „Говори отворено“ био је министар одбране и напада, који је одговарао и на питања многобројних гледалаца“.

„Драги гледаоци, наша телевизија била је јуче најгледанија телевизија у нашој земљи, а нарочито наш спортски програм. Према прецизним мерењима, било је преко милион и по гледалаца који су пратили овај спортски спектакл. Желимо вам пријатно вече и наставите да гледате наш програм“.

„Програм наше телевизије пратило је јуче близу милион наших верних гледалаца, а другу епизоду популарне крими- серије „Мртва баба на федере скаче“, пратило је више од милион и по гледалаца. Пријатно вече уз наш програм“.